|
•
|
| שתי גורים מהממים למסירה
|
הדדון |
 |
|
|
Sep 05, 2010 | 21:36 |
|
|
הכלבה שלי המליטה 5 גורים חמודים מתוקים יפים ומהממים 3 כבר מצאו בית עכשיו נשארו שתי גורים שחורים עם לבן מעורבים ואני רוצה למצוא להם בית חם וטוב מי שמעוניין שייצור איתי קשר 0507646131 אני גר ביהוד במרכז אפשר לבוא אליי ליראות אותם הם שווים את זה לרצינים בלבד
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 05, 2010 | 21:56 |
|
|
http://www.facebook.com/video/video.php?v=470735580870#!/video/video.php?v=470735580870
נשארו רק השחורים לבנים אחד זכר אחת נקבה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| הוא לא רוצה להתקלח....
|
רן123 |
|
|
Jul 05, 2010 | 13:12 |
|
|
שלום, יש לי כלב שקבלתי אותו לפני חודשיים והוא לא אוהב להתקלח. אני צריך להלחם איתו כדי שהתקלח. יכול להיות שהוא מפחד מה ברזים, מהשפורפרת הזאת?
בבקשה עזרה....
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 09, 2010 | 10:40 |
|
|
זה נורמלי שכלבים לא אוהבים להתקלח, אתה לא צריך להיבהל מזה, כדי להצליח במשימה דרושים קצת יותר מאמצים וסבלנות, בסופו של דבר אתה תצליח.
אני עד היום מתקשה לקלח את הכלבה שלי.
קישור מצורף:
לוח דרושים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 13, 2010 | 16:15 |
|
|
כלבים לא צריכים מקלחת כל חודשיים !!!!!!!!!!! החומרים הכימיים של השמפו פוגעים בשכבה השומנית של העור . כלב נורמלי מקלחים פעם בחצי שנה לערך ואף יותר!!! עדיף לקחת סמרטוט לח ולנקות אותו או לחכות שהלכלוך קצת יתייבש ואז לסרק אותו בעדינות. תודה. רוני ברק אילוף.
בברכה,
רוני ברק - אילוף לחיים משותפים
www.bark.co.il
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 14, 2010 | 20:35 |
|
|
שיינתן תשלום ואם יעשו עסקאות באותו יום תתוגמל בעמלה . ( הסדנה תערך בכנס דירות למכירה )
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 15, 2010 | 03:20 |
|
|
אני מקווה שיצליח ולא יצטרך דיאטה.
קישור מצורף:
דיאטה
|
|
|
|
|
|
•
|
| טוב האמת שלא ידעתי את הדברים האלה..
|
דנית |
|
|
Jul 18, 2010 | 12:58 |
|
|
רוני חידשת לי בכל מה שקשור למה שמקלחת עושה לכלב.
אני תמיד חשבתי שזה רע לעור של הכלב לא לעשות מקלחת, אני אומנם לא מקלחת את הכלבה שלי לעיתים תכופות אבל חצי שנה תמיד נראה לי הרבה.
מעכשיו אני אדע בכל חופשת סימסטר מהלימודים (אני עושה תואר ראשון הכנה לוטרינריה) אני אעשה לה מקלחת טובה
איך זה נשמע?
קישור מצורף:
הנדסאים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 28, 2010 | 11:36 |
|
|
דנית צודקת. באמת דרושים מאמצים רבים.
גם לי היה כלב שהיה מסרב להתקלח. כל פעם שהייתי פותח את המים הוא היה תופס מרחק של 5 מטר.
מה שעשיתי זה היה להרגיל אותו בהדרגה. כל פעם להרטיב אותו יותר ויותר.
אחרי מאמצים רבים זה הצליח והיום הוא אפילו נהנה מלהתקלח
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 19, 2010 | 14:23 |
|
|
אני חושבת שדווקא זרם המים החזק שיוצא החוצה מה ברזים הוא זה שמפחיד אותם ולא חלקי ברזים! אבל בשלי שום קשר אף כלב נורמאלי לא אוהב להתקלח... אבל עושים את זה בכוח בהתחלה עד שהם מבינים שאחת לתקופה הם צריכים לעבור את זה ושאחר כך יהיה להם כייף :)
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 22, 2010 | 09:51 |
|
|
אני לא חושבת שמה שמפחיד אותם זה זרם המים אלא
שהם פשוט מאוד לא אוהבים מים!
אפשר לתת את אותה הדוגמא על ילדים קטנים שעושים סיפור
גדול ממקלחת, זה לא שהם מפחדים מזרם המים אלא פשוט מאוד
לא אוהבים להתקלח, מבחינתם זה טקס ארוך ומייגע.
קישור מצורף:
אבחון פסיכודידקטי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 22, 2010 | 11:41 |
|
|
תראי תואר ראשון בפסיכולוגיה של כלבים לא עשיתי אבל משאני ילדה קטנה אנחנו מגדלים כמה סוגים שונים (כל פעם אחד אחר) של כלבים אז זה מה שאני חשבתי מנסיון שלי להכנס לנקדת מחשבה של כלב.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 25, 2010 | 09:25 |
|
|
כנראה שגם אצל כלבים זה אינדיווידואלי, אני תמיד חשבתי שחתולים הם אלה שלא אוהבים מים וכלבים דווקא מסתדרים עם זה יפה, אבל כנראה שיש גם כלבים שלא אוהבים מים, דרך אגב יש דבר כזה תואר ראשון בפסיכולוגיה של כלבים? אם כן איפה אפשר ללמוד את זה?
קישור מצורף:
תואר ראשון בכלכלה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 26, 2010 | 14:16 |
|
|
ואם יש אנשים שלא אוהבים להתקלח ??
אולי גם אנחנו אמורים להתקלח רק פעם בחצי שנה כי זה פוגע לנו בשכבה השומנית של העור?
למה ילדים לא אוהבים להתקלח לזה דווקא כן נראה לי שצריך תואר ראשון בפסיכולוגיה... שאלה מעניינת לא?
קישור מצורף:
הנדסאי
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 05, 2010 | 14:08 |
|
|
יכול להיות שיש לו טראומה מאיזה ספא שביקר בו או טראומת ילדות מסוימת. כדאי להתייחס לזאת בסלחנות.
קישור מצורף:
קייטרינג
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 27, 2010 | 18:48 |
|
|
אני חושב שאפשר להוריד סרטים חינם בלי משחקים מיותרים
קישור מצורף:
משחקים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 28, 2010 | 18:16 |
|
|
www.bark.co.il זה אמור להיות פורום של כלבים !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 04, 2010 | 16:32 |
|
|
אני עומד לבנות כלבייה לכ 20 כלבים ומחפש מישהו שבנה כלבייה כזאת , האם מישהו בפורום יכול להמליץ על קבלן שבונה כלביות ומבין בכל הנושא של ניקוז המים גודל הכלובים וכו'
|
|
|
|
|
|
|
|
°
|
| למסירה כלבה יפייפיה
|
eitan |
|
|
Aug 28, 2010 | 17:06 |
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 30, 2010 | 17:23 |
|
|
נראה לי ששכחת לתת קצת פרטים, כמו למשל הגזע שלו, הגיל, וכמובן דרך ליצור קשר עם המוסר על מנת לקבלו.
כמו שב ג'ובסיטי או בכל אתר חיפוש עבודה אחר תרצי קצת פרטים על העבודות שמתפרסמות שם, זה בדיוק אותו מצב.
קישור מצורף:
ג'וב סיטי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 31, 2010 | 09:45 |
|
|
קצת פרטים? היא לא השאירה בכלל פרטים לא רק על
הכלבה שהיא רוצה למסור לאימוץ אלא גם פרטי קשר.
למי אני אמורה לפנות,מה המספר טלפון, פשוט שום דבר.
מה גם שלא מזמן קניתי ריהוט מעץ לגינה, אני מקווה שהכלבה
מאולפת כדי שלא תהרוס את הריהוט החדש.
קישור מצורף:
ג'ובסיטי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 03, 2010 | 22:37 |
|
|
שלום
משום מה לא נקלטו הפרטים אז אני מצרפם כעט
לפני כשנתיים מצאנו את מוקה זרוקה ברחוב ופשוט לא יכולנו להתעלם
לקחנו אותה הביתה ומאז היא איתנו
מוקה עוקרה והוצמד לה שבב
לדברי הווטרינר גזע הכלבה נקרא "פז" שזה קיצור של פח זבל
מוקה לא יוצאת את הבית
בקרוב לא נוכל להחזיקה בבית (לא יהיה מי שיטפל בה)
אנו מחפשים לה בית חם ולא מעוניינים להעבירה למסגרת אחרת שתהיה הרת אסון בשבילה
|
 |
|
|
|
|
|
|
•
|
| למסירה כלבה בת 4 מעורבת יפהפיה
|
אילנית |
|
|
Sep 03, 2010 | 08:03 |
|
|
לצערי אני נאלצת למסוראת כלבתי, היא כלבה מעורבת יפהפיה בצבע דבש עם עיניים ירוקות, בת 4, מעוקרת וקיבלה את כל החיסונים הנדרשים.
איננו יכולים להמשיך ולהחזיק בה מאחר ואנו עוברים דירה ואין אפשרות.
הכלבה מקסימה, חברותית, מתוקה ועדינה.
כל מי שייאמץ אותה פשוט יהנה ממנה.
אשמח למסור אותה למשפחה אוהבת ולדעת שהיא בידיים טובות.
מס' הטלפון שלי 052-6609972.
. 
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| שיכנוע הבעל לאמץ כלבלב
|
רחלי |
|
|
Aug 31, 2010 | 10:53 |
|
|
שלום פורום יקר!
מיזה הרבה זמן אני מנסה לשכנע את בעלי לאמץ כלב, הבת שלי שכיום הינה בת 7 מאוד מבקשת ומתחננת לכלב.
יש לה בובת כלב חמודה שהיא צמודה אליה ולא זזה מטר בלי הבובה.
אני רואה אותה מתפללת כל יום שהבובה תהפוך לאמיתית, האמת שהיא מזכירה לי את עצמי בילדותי כשאני התחננתי לכלב מהורי (ובסוף התחנונים הצליחו).
בעלי הוא אוהב כלבים, הוא גרם להוריו בילדותו לינסוע ממרכז הארץ עד באר שבע בכדי להביא מישם גור כלבים שהוא נידלק עליו. הוא עשה להם את המוות בכדי להביא את הגור הזה ולאמץ אותו עד שהם נשברו.
אציין כמובן שהטיפול נפל על הוריו, כי כשהוא קיבל את מבוקשו הוא כבר לא טיפל בכלבה כמו שהוא הבטיח שיעשה. אבל הכלבה כמובן נשארה לטיפולם המסור והאוהב של הוריו.
הסברתי לו שאני לוקחת על עצמי את אחריות הטיפול ושאין לי בעיה עם זה, אני רואה את מה שביתי עוברת, היא אכולת קינאה כי לאחייניתה יש חתול מקסים ולאחייניות שלה יש כלבת פינצ'ר מתוקה, וכמובן שגם היא רוצה כלבלב לעצמה.
איך אני מצליחה לשכנע אותו כמה זה חשוב לי להביא לבת שלי כלבלב, כמה שזה יוסיף לביטחון העצמי שלה, ולתקופה הקשה שהיא עוברת (עברנו דירה, ביה"ס חדש), אני רואה שהיא מסתובבת עצבנית וחסרת מנוחה, ישנה גרוע בלילות.
לילה אחד היא ישנה טוב אצל גיסתי עם הכלבה הקטנה שלהם, והיא אמרה לי שהיא לא ישנה ככה כבר הרבה זמן.
בקיצור הבנתם את הבעיה, מה אני עושה?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 31, 2010 | 13:02 |
|
|
כמובן שכל הנטל יפול עלייך. תוך חודש את תיפלי מהרגליים ותביני שזה לא כך כך פשוט. ילדים בגיל הזה משנים את דעתם כל הזמן. היום זה כלב, מחר זה דבר אחר. כלב זה לא צעצוע. הוא דורש טיפול, חינוך, ודאגה לצרכים- טיולים, הוצאת אנרגיה וכו. בהרבה מקרים הם מפתחים בעיות התנהגות בגלל חוסר האיזון במשפחה. את יכולה להסביר לביתך כי היא קטנה עדיין כדי לטפל בכלב. ילדים גם צריכים ללמוד לחיות עם החלטות כאלו. כל זאת נאמר מתוך רצון לשמור על איכות חייכם, וחיי הכלב שייכנס למשפחה.אשמח לענות על כל שאלה נוספת
קישור מצורף:
רוני ברק- אילוף לחיים משותפים
|
|
|
|
|
|
•
|
| כל ילדותי גדלתי עם כלבים
|
רחלי |
|
|
Aug 31, 2010 | 13:26 |
|
|
אני מודעת לטיפול בכלב, אני יודעת במה זה כרוך.
כלב זה כמו תינוק, אבל אני זוכרת מה הטיפול בכלבים שהיו לי עשה לי מבחינה נפשית וריגשית
כשאנחנו אצל האחייניות אני רואה כמה הבת שלי רגועה ושלווה
אני אוהבת כלבים, אני מסוג האנשים שרואה כלבים מייד ניגשת ללטף, ומשילדיי היו תינוקות/פעוטות הייתי נותנת להם ללטף כלבים במגרש המשחקים ולא מחדירה להם פחד או גועל מכלבים, ההיפך, הייתי מעודדת אותם לאהוב.
לא מיזמן הכלב שלי שנשאר אצל אבא שלי ניפטר בזיקנה טובה בגיל 15, ומידי פעם הבת שלי מזכירה אותו ושואלת אם הוא בגן עדן של כלבים ואם טוב לו.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 31, 2010 | 13:50 |
|
|
היה לי כלב כמה פעמים לתקופות קצרות.
בשלב מסויים הכלב כמעט ביקש ממני לעבור לדירה מרווחת יותר.
זו לא התעללות לשים כלב בדירה?
אפרופו, יש אחלה חברה שמומלצת למי שצריך ארונות קיר
קישור מצורף:
יועץ משכנתאות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 31, 2010 | 15:05 |
|
|
אני מבינה מה את אומרת, ואולי את פשוט מחפשת תירוץ טוב להביא כלב הביתה בשביל עצמך, כי אם זה בשביל הילדה שתדעי שהיא כן תשנה את דעתה, היא תתלהב בהתחלה אבל אחרי זמן מה היא לא תתעניין בו יותר מידי והאחריות תישאר בידייך.
אני אומרת לך מנסיון, אני כמו הבת שלך רציתי במשך כל הילדות שלי כלב, עד שההורים השתכנעו וקנו לי כלבה מקסימה ויפה מאוד אהבתי אותה אבל אחרי תקופה מסויימת התחילו הלימודים והייתי עסוקה מידי אז ויתרתי עלי וכל הטיפול בה נפל על אמא שלי.
היום אני יותר מבינה וגידלתי כבר כלב כשהייתה לי עבודה בחול , אבל בתור ילדה לא באמת הבנתי במה זה כרוך.
קישור מצורף:
עבודה בחו"ל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 01, 2010 | 10:39 |
|
|
אני רוצה גם לעצמי כמובן כלב/ה ולא רק בשביל הילדה.
אני מאוד אוהבת כלבים, ואין לי כוונה להביא כלב/ה גדול/ה לדירה, אני חושבת להביא כלב/ה קטן
אם בעלי לא היה כזה אנטי (למרות שהוא מת על כלבים), הייתי מביאה אפילו שני כלבים.
|
|
|
|
|
|
•
|
| כשיש דירה מרווחת עם מרפסת זאת ממש
|
רחלי |
|
|
Sep 01, 2010 | 10:40 |
|
|
לא התעללות.
מה גם שהכלב שאני מעוניינת לאמץ יהיה כלב/ה במימדים קטנים.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| זהירות!!!!! קרואלה דה ויל באמת
|
shuni |
|
|
Apr 08, 2010 | 18:39 |
|
|
שלום לכולם
אני רוצה להזהיר ולהתייעץ
ביום ראשון האחרון החלטנו אני ובן זוגי לקחת גור כלבים. הסתכלנו על מספר גופים כמו תנו לחיות לחיות וכו', אבל בסוף החלטנו שאנחנו רוצים זן ספציפי, וראינו שבקריית מלאכי ישנה אישה בשם לאה שיש לה המון גורים, וכביכול היא מוסרת אותם לאימוץ עבור עלויות בסיסיות של 500 ש"ח- לתרומה חיסונים ותילוע. עד כאן טוב ויפה.
נסענו אליה, ולקחנו גורה מתוקונת בת 3 שבועות- בדיעבד אני עכשיו יודעת שלא מוסרים גור לפני גיל חודש וחצי, גם אם אמא שלו לא באזור, כי הוא צריך את האחים שלו, אבל מישהי שכל מה שהיא עושה זה כביכול לטפל בכלבים (ושוב- כביכול) אמורה לדעת את זה, וכנראה שהיא רצתה להפטר מהגורים על חשבון רווחתם האישית.
גם כאשר שאלנו אותה איפה האימא- היא גמגמה משהו על זה שהאמא נגנבה. נשמע מוזר, אבל בגלל שהגורה היתה כזו מתוקה פשוט סונוורנו והאמנו. שילמנו לה 500 שח במזומן- היא אפילו לא טרחה לתת לנו שום קבלה (אפילו שכן ביקשנו אישור כלשהוא כדי לחזור אליה לחיסונים). כמובן שעכשיו אנחנו יודעים שהיא פשוט עסקנית על חשבון הכלבים.
אבל זה החלק המינורי בכל הסיפור. מסתבר שהגורה שלקחנו היתה במצב ממש גרוע. היא סירבה לאכול והיתה אפאטית לחלוטין ואף הקיאה מספר פעמים. בהתחלה חשבנו שזה בגלל הנסיעה או שיש לה סוג של דיכאון בגלל הפרדה מאחות שלה, אבל כאשר זה לא עבר בערב וביום למחרת דיברנו עם אותה לאה מספר פעמים והתגובות להן זכינו הן- היא בטח בדיכאון וכו' . ניסינו להחליף מספר סוגי מטרנות, להניק אותה עםם פטמה, אבל כלום לא עזר.
ממש דאגנו, היא היתה על הפנים. במקביל דיברנו עם וטרינריה סמוכה לביתינו, והם אמרו לנו שזה מצב מאד מסוכן עבור גורים, וכדאי לבוא כמה שיותר מהר. דיברנו שוב עם לאה והיא אמרה לנו להביא את הגורה בחזרה לקרית מלאכי - " היא תהיה עם האחים שלה ותחזור לעצמה".
החלטנו ששעה נסיעה בשבילה במצב כזה זה סיכון גדול מדי, ולקחנו אותה לבי"ח לחיות. שם הסתבר שהיא היתה מיובשת לגמרי, ישר נתנו לה אינפוזיה, ובבדיקת דם ראו שגם יש לה זיהום קשה. הוטרינרית אמרה לנו שיש סיכוי גבוה שהיא לא תשרוד את הלילה, ובסופו של דבר גם לקחו אותה לטיפול נמרץ לכלבים. כמו שהוטרינרית אמרה- העיניים השקועות וההתייבשות הקשה לא ממש נבעו מהעובדה שהיא נפרדה מהאחים שלה.. כמובן שהטיפול הנרחב גם עלה לנו בערך 1200 שח בנוסף ל 500 ששמנו אצל הלאה הזו, וכל זה יום אחד אחרי שלקחנו אותה!!! כאשר ביקשנו שתשתתף בעלויות- שמענו תגובות כמו " אם היא הולכת למות אז למה להשקיע בה כסף", "וטרינרים שרלטנים רק מחפשים איך להוציא ממכם כסף", ו- "היא בטח נפלה לך מהידיים ועכשיו את רוצה את הכסף שלך חזרה". ממש אוהבת כלבים.
וגם לגבי האמא ש'נגנבה'- כשהתקשרתי לשאול כמה זמן היא ינקה כדי לדעת אם יש לה חיסון מולד כלשהוא, היא התחילה למלמל שברור שהיא ינקה עד שלקחנו אותה (והיא הרי אמרה שהאמא נגנבה), וסתרה את עצמה לחלוטין.
בסופו של דבר הגורונת המהממת (לוקה שמה בישראל) הבריאה, וזה מה שחשוב, אבל רק ביום שלישי היא התחילה לאכול בלי להקיא, ולהשמיע קול!!! רק ביום שלישי אחר הצהריים, לאחר ששוחררה מבית החולים היא התחילה להתנהג כמו שגור אמור להתנהג!!!! היא גם היתה רזה בטרוף כשהיא הגיעה אלינו, ורק עכשיו היא שמנמנה כמו שגור אמור להיות!!!
אנחנו שילמנו קרוב ל-2000 (עלותה+כל הטיפול), והאישה הזו אפילו לא היתה מוכנה לקחת טיפונת אחריות ולא דיברה כמו מישהי שבאמת אכפת לה מכלבים. אני בכלל חושבת בדיעבד שהיא מוכרת אותם בשחור, (יש לה המון - בסביבות ה-50), שהאמא אולי בכלל עדיין אצלה והיא רק רצתה להפטר מהגורה, ומזעזע אותי ששמענו ממנה את כל מה ששמענו ושהיא אשכרה רצתה שנבוא לקריית מלאכי במצב שבו היתה הגורה.
ודרך אגב- היא עובדת עם אח שלה- גם הוא מקריית מלאכי- ושמו שחר. וגם הוא עסקן כמוה.
אז כמה דברים: קודם כל זהירות!!!!!! אם קורא את המודעה מישהו שחושב לאמץ כלבים- אל תפנו אליה בשום אופן!! היא נוכלת ועסקנית על חשבון הכלבים.
ואם למישהו יש רעיון איך לנטרל אותה משפטית (אני בטוחה שכל העסק מתנהל בצורה די מסריחה) אני אשמח לשמוע.
תודה..
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 19, 2010 | 10:46 |
|
|
בתור התחלה זה טוב שפרסמת את הפרטים שלה. זאתי עשתה תואר שני ברשעות
|
|
|
|
|
|
•
|
| לפני האשמות כדאי לברר עוד קצת
|
anat |
|
|
Aug 11, 2010 | 22:18 |
|
|
סיפור מרתק ואפילו מדאיג, אך אני לא בטוחה שלא מיהרת לקפוץ למסקנות. זה מזכיר לי חברה שעברה טיפולי בוטוקס והאשימה את הרופא, למרות שבדיעבד הסתבר שהוא היה בסדר. אני מציעה קצת לגלות זהירות בהאשמות.
קישור מצורף:
מילוי קמטים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| אולי תפנו לתנו לחיות לחיות...
רינת
|
|
|
Aug 15, 2010 | 10:45 |
|
|
תספרו להם את הסיפור והם בטוח ידעו מה לעשות, יש להם נסיון עם פושעים כאלה,
בשביל מקרים כאלה בדיוק הם קיימים.
אני לא בטוחה שאת רוצה להיכנס לכל הבלאגן הזה, יהיו דרושים ממך המון אנרגיות בשביל זה.
תני לעמותה לטפל בזה.
בכל מקרה כל הכבוד לכם שהמשכתם לטפל בגורה למרות הכל, יש כאלה שהיו פשוט מחזירים אותה.
קישור מצורף:
לוח דרושים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 18, 2010 | 09:46 |
|
|
אני חייבת לציין שהלב שלי נדבר שקראתי את זה.
איזה רוע יכול להיות בבן אדם אחד שבכלל יכול לעשות דבר
כזה והכל בשביל להרוויח עוד כמה שקלים.
לפעמים אני תופסת את הראש ואומרת לעצמי איך העולם נהיה
כה חומרני ושטחי, אומנם כסף יכול לשדרג לך את החיים, אבל מה
זה שווה אם אין לך את הדברים החשובים יותר כמו בריאות, אהבה,
חברים ,כבוד וכדומה...
לפעמים בא להתחיל לימודי משפטים ולהוציא קצת את הצדק
לאור.
קישור מצורף:
דרושים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 22, 2010 | 09:21 |
|
|
שזה נורא ואיום פשוט שמישהו מסוגל לעשות דברים כאלה ולצערי אני שומעת את זה הרבה לאחרונה..
שמעתי לא מזמן על אשה ( לא אותה אחת כי היא הייתה מהמרכז אבל הסיפור דומה) היו אצלה בבית עשרות כלבים במצב תת תזונה.. איך אפשר לעשות את זה בכלל?!?!?!
או מיהו שנטש את הכלבה שלנו לאחר המלטה קשורה לעץ עם חבל של 30 ס"מ שהיא לא ממש יכולה לזוז ממנו, בלי אוכל ובלי מים. מצאו אותה שעות ספורות לפני שמתה ...
זה נוראי!!!! דרושים עונשים כבדים יותר בחוק לאנשים שמרשים לעצמם לעשות דברים נוראיים כאלה לדעתי!
|
|
|
|
|
|
•
|
| גם אני שמעתי על מקרים כאלה...
רון
|
|
|
Aug 25, 2010 | 16:38 |
|
|
ושמעתי שאנשים באמת קיבלו עונשים על דברים כאלה, כמובן שלא חמורים מידי אבל עדיין לפחות נעשה משהו בנידון, זה צעד ראשון, דרושים עוד כמה מהלכים מצד תנו לחיות לחיות על מנת להכניס את העונשים הראויים לעבריינים כאלה לתוקף, לא תמיד מתייחסים אליהם ברצינות.
קישור מצורף:
משרות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 31, 2010 | 09:48 |
|
|
אני חושבת שצריך לתת עונשים שכן ירתיעו ולא סתם איזה
קנס של 300 שקל או עונש קליל.
ברגע שמישהו פוגע ככה או עובר על החוק צריך למצות את הדין!
לא מעניין אותי אילו אמצעים דרושים לשם כך!
קישור מצורף:
לוח דרושים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 31, 2010 | 15:16 |
|
|
האם צריך לאסור בנאדם שפוגע בבעלי חיים? האם כולם מסכימים על כך שזה אמצעי כשר?
משום שכנראה זה הדבר היחיד שיכול להרתיע בני אדם שפוגעים ככה בחיות.
ישבתי לא מזמן עם אנשים שעושים תואר ראשון בוטרינריה ורובם מתנדבים או עובדים בכל מיני מרפאות לחיות, הם מספרים שכמעט כל יום מוצאים חיה פגועה ברחוב, לאנשים אין לב, איך אפשר לפגוע ביצור חסר ישע.
קישור מצורף:
לימודי תואר ראשון
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 01, 2010 | 10:09 |
|
|
היו לי כבר מספר שלבים לתקופות קצרות. אמא שלי לא יכלה לסבול שיש חיה שמסתובבת לה בבית ככה. שלא לדבר על מה שהיא עשתה בבית.. נוצר מצב שהכלבה היתה מנצלת את העובדה שהמקרר היה פתוח והייתה שוברת שם דברים, שמה ימים אחרי זה הזמנו קייטרינג וזהו :-)
כלב זו לא חיה של בית! רק של חצר! מישהו חושב אחרת שינמק
קישור מצורף:
משלוחי פרחים
|
 |
|
|
|
|
|
|
•
|
| שאלה- אולי קצת מטופשת ובכל זאת
עינת
|
|
|
Aug 03, 2010 | 11:43 |
|
|
האם לכלבים יכולים להיות כינים?? או שרק קרציות?
כי יש לי חשד שיש לכלב שלי אחד מהם ומשום מה אני חושבת שזה כינים כי גם לבתי יש .. גיליתי זאת אתמול
הקטע הוא שזה נראה לי מצחיק להתחיל לסרק אותו או משהו כזה... וגם לגבי הטיפול לגביה יש לי התלבטות אז הסתכלתי באינטרנט וראיתי את הכתבה הזו:
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3926283,00.html
מה אתם חושבים זה עוזר? גם לילדים וגם לכלבים?
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| לא נראה לי שכדאי לך...
|
דנית |
|
|
Aug 31, 2010 | 14:52 |
|
|
לא נראה לי שכדאי לך להתייחס לבעיה של הכלב כאל אותה בעיה של הילדים, מאוד יכול להיות שזה קרציות ולכן הטיפול הוא הרבה יותר חמור, אני הייתי לוקחת אותו לוטרינר לפני שכל חברי הבית יתחילו להתגרד.
אח"כ יהיו דרושים הרבה יותר מאמצים על מנת להיפטר מהם.
קישור מצורף:
לוח דרושים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|